Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness 2000 είναι το ασφαλέστερο, τεχνολογικά προηγμένο σύστημα τρυπήματος αυτιών

Ποιοι είμαστε

Τα τελευταία 45 χρόνια, πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness. Το σύστημά τρυπήματος αυτιών Inverness χρησιμοποιείται σε χρυσοχοεία, πολυκαταστήματα, σαλόνια αισθητικής , φαρμακεία, ιατρεία και καταστήματα Piercing σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Πριν από την ίδρυση της Inverness το 1974, το τρύπημα αυτιών γινόταν στο σπίτι χρησιμοποιώντας παγοκύστη και βελόνα ή σε καταστήματα με ένα ισχυρό πιστόλι τρυπήματος αυτιών. Ως εναλλακτική λύση, η Inverness δημιούργησε ένα μοναδικό, ιατρικά-υγιεινό σύστημα που τρυπά τα αυτιά σε 3 εύκολα βήματα: Καθαρίστε- Clean, Σημάδεψε-Mark, Τρύπησε-Pierce. Τα αποστειρωμένα πλήρως ενθυλακωμένα σκουλαρίκια τρυπήματος αυτιών με το αποκλειστικό κούμπωμα της Inverness Safety Back ™ σας παρέχουν ασφάλεια και την πιο ευχάριστη εμπειρία τρυπήματος αυτιών.

Το 2012, η Inverness γίνεται  μέρος του ομίλου Richline, μιας θυγατρικής της Berkshire Hathaway του πρώτου, οικονομικά ισχυρού παραγωγού, διανομέα και εμπορίας κοσμημάτων των ΗΠΑ.

Η παραγωγή του Inverness εξακολουθεί να γίνεται στην Αμερική για να διασφαλιστεί ότι τα πάντα παράγονται σύμφωνα με αυστηρές νομικές οδηγίες τόσο της Αμερικής όσο και της Ευρώπης. Το σύστημα Inverness  πωλείται πλέον παγκοσμίως σε 47 διαφορετικές χώρες. Η παροχή ποιότητας ήταν πάντα (και εξακολουθεί να είναι) ο κύριος στόχος της Inverness.

Η TEC NOVEL Μ.Ε.Π.Ε. είναι από το 1992 αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων Inverness για την Ελλάδα.

X