Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness 2000 είναι το ασφαλέστερο, τεχνολογικά προηγμένο σύστημα τρυπήματος αυτιών

faqs

 • Πόσα αυτιά έχουν τρυπηθεί με το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness;

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα έχουμε τρυπηθεί πάνω από 200 εκατομμύρια ζεύγη αυτιών

 • Τι κάνει το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness “ασφαλές”;

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness διαθέτει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν την ασφαλέστερη εμπειρία τρυπήματος αυτιών.

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness είναι το μοναδικό σύστημα με πλήρως σφραγισμένες κασετίνες που εμποδίζουν τα σκουλαρίκια να εκτίθενται σε πιθανές μολυντικές ουσίες πριν από το τρύπημα. Τα σκουλαρίκια συσκευάζονται σε σφραγισμένες, αποστειρωμένες κάψουλες που δεν ανοίγουν μέχρι να επιλεγούν. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα στην αγορά, τα σκουλαρίκια μας δεν εκτίθενται ποτέ μέχρι να τοποθετηθούν με ασφάλεια στο αυτί.

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Safety Back ™ επιτρέπει την ασφαλέστερη επούλωση με την προστασία του άκρου διάτρησης και την αποφυγή της υπερβολικής συμπίεσης του σκουλαρικιού. Αυτό επιτρέπει τη σωστή ροή αέρα και αποτρέπει το σκουλαρίκι από το να ενσωματωθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness είναι το μοναδικό με το πατενταρισμένο Safety Back ™.

 • Γιατί λέτε “απαλή”;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness είναι ασφαλές και απαλό:

Σε αντίθεση με τα «πιστολάκια» τρυπήματος αυτιών που χρησιμοποιούν ελατήριο,  το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness χρησιμοποιεί την πίεση του χεριού το οποίο το καθιστά απαλότερο και αθόρυβο.

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness θα τρυπήσει τα αυτιά και θα συνδέσει το σκουλαρίκι με το  κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Safety Clutch ™ κούμπωμα  με μία γρήγορη, ομαλή κίνηση.

Τα σκουλαρίκια τρυπήματος αυτιών Inverness είναι ειδικά σχεδιασμένα με εξαιρετικά λεπτές ακίδες και μια λεπτή άκρη διάτρησης για να βοηθήσουν τα σκουλαρίκια να γλιστρήσουν μέσα στον λοβό όσο πιο εύκολα γίνεται. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι δεν αισθάνονται καθόλου δυσφορία όταν τρυπηθούν με το σύστημα τρυπήματος αυτιών  Inverness.

 • Μπορώ να επιλέξω διαφορετικά υλικά όταν τρυπώ τα αυτιά μου;

ΝΑΙ. Η Inverness χρησιμοποιεί τέσσερα διαφορετικά υλικά, δηλαδή χειρουργικό χάλυβα, επιχρυσωμένο 24Κ, κίτρινο και λευκό χρυσό Κ14.

 • Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια σκουλαρικιών;

ΝΑΙ. Η Inverness διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη.

 • Είναι ασφαλές να τρυπηθούν τα αυτιά του μωρού μου;

Ναι.. Η Inverness συστήνει στους γονείς να περιμένουν μέχρι και μετά τους πρώτους εμβολιασμούς. Ωστόσο, αυτή είναι μια προσωπική απόφαση και σας συνιστούμε να συζητήσετε πρώτα με τον παιδίατρο του μωρού σας

 • Έχετε συμβουλές για τα τρυπήματα των αυτιών για τα μωρά και τα μικρά παιδιά;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια τοποθεσία που φέρει το σύστημα Inverness. Μόνο τα σκουλαρίκια διάτρησης Inverness έχουν το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Safety Back ™ για να προστατεύουν το μικρό σας από την αιχμηρή ακίδα του σκουλαρικιού.

 • Μπορεί το σύστημα Inverness να χρησιμοποιηθεί για διάτρηση σώματος;

Όχι. Το σύστημα Piercing Ear Inverness έχει σχεδιαστεί για να τρυπά το αυτί και τον εξωτερικό χόνδρο του αυτιού. Το σύστημά μας δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται για το τρύπημα οποιωνδήποτε άλλων τμημάτων του σώματος.

 

 • Είναι το τρύπημα του χόνδρου ανώδυνο όσο το τρύπημα του λοβού;

Ναί. Το τρύπημα του χόνδρου του αυτιού με το σύστημα Inverness είναι εξίσου ανώδυνο με τη διάτρηση των λοβών.

 • Πώς είναι ο χόνδρος του αυτιού διαφορετικός από τον λοβό του αυτιού;


Ο χόνδρος είναι ο σκληρός, εύκαμπτος ιστός που βρίσκεται στο ανώτερο τμήμα του αυτιού. Ο χόνδρος διαφέρει από τον λοβό του αυτιού κυρίως επειδή έχει περιορισμένη παροχή αίματος. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πού είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Inverness για το τρύπημα  του χόνδρου του αυτιού και του λοβού του αυτιού.

 

 

 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επούλωση;

Ο μέσος χρόνος επούλωσης είναι 6 εβδομάδες για το τρύπημα του λοβού και 12 εβδομάδες για το τρύπημα του χόνδρου. Η Inverness συνιστά να αφήσετε τα αρχικά σκουλαρίκια και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα για 6 εβδομάδες μετά το τρύπημα του λοβού και 12 εβδομάδες για το τρύπημα του χόνδρου

 • Είναι εντάξει να αλλάξω τα σκουλαρίκια μου ή να τα βγάλω κατά τη διάρκεια της περιόδου επούλωσης;

Θα πρέπει να αλλάξετε μόνο με νέα σκουλαρίκια μετά την περίοδο επούλωσης: 6 εβδομάδες για το τρύπημα του λοβού και 12 εβδομάδες για το τρύπημα του χόνδρου. Κατά την διάρκεια των πρώτων εβδομάδων τα αυτιά είναι ευαίσθητα και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Εάν αφαιρέσετε τα σκουλαρίκια σας για κάποιο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της περιόδου επούλωσης, οι τρύπες μπορεί να κλείσουν ή μπορεί να σας φανεί πολύ δύσκολο να τοποθετήσετε ξανά σκουλαρίκια σε μια τρύπα που δεν έχει επουλωθεί πλήρως.

X