Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness 2000 διασφαλίζει ότι η εμπειρία σας στο τρύπημα των αυτιών είναι η καλύτερη που μπορεί να προσφερθεί

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness είναι το ασφαλέστερο, τεχνολογικά προηγμένο σύστημα τρυπήματος αυτιών.

Ακεραιότητα & Καινοτομία – Αποκλειστικά Χαρακτηριστικά

Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness 2000  παρέχει ασφαλές & γρήγορο τρύπημα αυτιών σε τρία εύκολα βήματα χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο όργανο και αποστειρωμένα, σφραγισμένα, και υποαλλεργικά σκουλαρίκια τρυπήματος αυτιών.

Μπορεί να δείτε άλλα συστήματα διάτρησης αυτιών στην αγορά, αλλά μόνο το Inverness έχει:

Ενσωματωμένες κάψουλες

Οι μοναδικές κάψουλες μας εξασφαλίζουν το ασφαλέστερο τρύπημα του αυτιού, εμποδίζοντας το σκουλαρίκι και το κούμπωμα Back Back ™ από την έκθεση σε πιθανές μολυντικές ουσίες πριν από τη διάτρηση.

Αποκλειστικό κούμπωμα Inverness Safety Back ™

Το αποκλειστικό μας κούμπωμα προστατεύει την αιχμηρή άκρη και εμποδίζει το σκουλαρίκι να κουμπώνει πολύ σφιχτά. Αυτό παρέχει άφθονο χώρο και ροή αέρα για γρήγορη και σωστή επούλωση.

Υπάρχει κάτι για όλους!

Η συλλογή Inverness 2000 αποτελείται από περισσότερα από 50 διαφορετικά σχέδια. Μεγάλα, μικρά, χαριτωμένα ή κλασικά. Εκτός από διαφορετικά σχέδια προσφέρουμε επίσης διάφορα υλικά για κάθε προϋπολογισμό. Χειρουργικός χάλυβας, επιχρυσωμένο 24 καράτια, κίτρινο και λευκό χρυσό 14 καρατίων. Όλα τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και χωρίς νικέλιο! 

Η συλλογή σκουλαρικιών τρυπήματος αυτιών Inverness 2000

Όλα τα σκουλαρίκια τρυπήματος αυτιών Inverness 2000 διαθέτουν εξαιρετικά λεπτές ακίδες με αιχμηρή άκρη που επιτρέπουν μια λεπτή διάτρηση που θα επουλωθεί γρήγορα. Αυτά τα υψηλής ποιότητας σκουλαρίκια μπορούν να παραγγελθούν σε χειρουργικό χάλυβα, 24 καράτια επιχρυσωμένο, χρυσό και λευκόχρυσό Κ14. Η συλλογή αποτελείται από μια σειρά από διαφορετικά στυλ. Από το μοντέρνο στο κλασικό και από το μικρό στο μεγάλο. Όλα τα σκουλαρίκια είναι υποαλλεργικά και χωρίς νικέλιο. Αυτό που κάποτε ξεκίνησε ως μια απλή διάτρηση έχει εξελιχθεί σε μια αληθινή τάση της μόδας. Το σύστημα τρυπήματος αυτιών Inverness προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε από όχι λιγότερο από πενήντα διαφορετικά μοντέλα της μόδας.